onsdag 25 maj 2011

Helgens eskapader

Nu i helgen var vi och hälsade på hos Mats mamma och hennes man. Vi hade det jättemysigt, åt gott, gosade med alla deras fem hundar och njöt av det vackra vädret och den underbara naturen.
Jag hade bakat cupcakes, mitt favoritrecept, och de var väldigt fina.


Tills vi kom fram och öppnade kylväskan... Någonstans på vägen hade de vält i lådan, och det såg ut som om allt hade exploderat. Riktigt tråkigt. Min första katastrof vid leverans skulle man kunna säga. Men det kanske var lite för optimistiskt att tro att de skulle klara en tretimmarsresa galant. Nästa gång gör jag nog frostingen på plats.

Jag bakade också min favorit-cheesecake. Blåbär och kanel. Den kanske inte är lika estetiskt tilltalande som mina andra skapelser, men den är otroligt god.

Den kan man lita på trots alla gupp och svängar. :)

På söndagen gjorde vi en liten utflykt och tittade på naturen och ett par historiska platser. Vi stannade vid en ponnyhage och fick se detta lilla charmtroll:


En kvart gammal var hon. Fortfarande tufsig och inte alls stadig på benen. ^^ Så söt!

Till sist kommer en liten bild till min mamma som älskar liljekonvaljer. Det växte fullt av dem vid en jättegammal kyrkogård. Kändes inte rätt att plocka en bukett där, så vi fotade istället. 


Tack Renate och Hans för en jättemysig helg!
3 kommentarer:

 1. Hej Camilla!
  Vi säger själva tack för en jätte mysig helg. Måste bara säga att de cupcakes som du har fotat ser ju nästan så ut som de vi fick smaka på. Har aldrig smakat så goda bakverk du må tror det finns inga kvar i Horred "finito".
  Det lilla fölet är jättedukig att följa sin mamma stannade till i går morse och såg nya små sötisar som fanns i hagen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hur gör man såna där rosentoppar?

  SvaraRadera
 3. Stjärntyll av något slag, börja i mitten o snurra utåt. Enkelt o fint :)

  SvaraRadera