onsdag 1 juni 2011

Våningsdrömmar

Jag vill öva mig på att göra våningstårtor. Jag har fått förfrågningar om bröllop och andra stora händelser, och det känns inte helt stabilt att testa tekniken för första gången på den Stora Dagen.
Men det finns olika tekniker, olika våningssystem och olika tillvägagångssätt, och till råga på det så är det inte helt billigt med en trevåningstårta som vi inte får plats med i kylen och därför kommer att hinna äta en bit av innan vi är mätta och den måste slängas. Jag måste lösa det på något vis.

Så jag funderar på att starta en Camilla Testar-klubb. :) Där bjuder jag in alla mina vänner att äta mina olika tårtidéer, mot att de bistår med en liten slant. Jag får tårtan utvärderad och lite betald på samma gång, och mina vänner får en trevlig fika med smaskig tårta. Win win situation. :)

Jag har en idé om min första våningstårta. En topsy turvy med chokladbottnar, rårörda hallon och vit chokladganache. Som mina favoritcupcakes, men som tårta. Ska bli spännande att se om jag lyckas göra den fin. :)

2 kommentarer:

  1. Ja nu tycker jag att jag går miste om att få vara med i klubben men avståndet är liiite för långt.
    Hoppas att det är många som nappar de blir inte besvikna jag talarav egen erfarenhet.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det kanske är lite för långt bort för er. Men nästa gång vi ses ska jag göra en tårta, en liten iallafall :)

    SvaraRadera